IncludingTax
SEK
Norsk
Stäng
You have no items in your shopping cart.
Search
Picture for category ATV 2011

ATV 2011

2011 års modellprogram av Arctic Cat ATV

3 Items in Grid 4 Items in Grid List

Arctic Cat 1000 LTD

1000 LTD är ohotat marknadens största kraftpaket och rör sig smidigt i alla sammanhang och i alla typer av terräng. En 951cc V-twin EFI garanterar rå kraft och maximal prestanda, men maskinen är ändå mycket lätthanterlig tack vare den förlängda hjulbasen. Det förlängda chassit är både smidigt och hållbart. Duramat CVT automatväxellåda ger en följsam motor och motorbroms på alla hjul. Ride-in fjädringen gör att du med förnyat självförtroende kan ta dig an skarpa kurvor, den fullkomligt sväljer markens ojämnheter. Den lägre körställningen och tyngdpunkten till trots, har du fortfarande hela 11” markfrigång.
136.900,00 kr

Arctic Cat 1000 MUDPRO

1000 MudPro har längre chassi för förbättrad dragkraft i djup lera. En 951cc V-twin EFI garanterar rå kraft och maximal prestanda. Att MudPro är så smidig är inte bara en fördel i leran, det gör den också till en mycket potent skogsmaskin som lätt tar sig fram även där det egentligen inte borde gå att köra.
148.900,00 kr

Arctic Cat 700 MUDPRO

700 MudPro ger dig 695cc med individuellt fjädringssystem samt elektronisk bränsleinsprutning. Att MudPro är så smidig är inte bara en fördel i leran, det gör den också till en mycket potent skogsmaskin som lätt tar sig fram även där det egentligen inte borde gå att köra.
127.900,00 kr

Arctic Cat 700 TBX LTD

700 TBX LTD har grön metallicfärg och servostyrning, aluminiumfälgar, bumper fram samt 3,0 vinsch fram. Det är en helt ny modell med en stor, tippbar box bak – lasta upp till 136 kg! Det här är en stark maskin med en vätskekyld 4-taktsmotor som bara väntar på att få börja jobba. 700 TBX LTD har elektronisk bränsleinsprutning för att ytterligare öka prestandan. Individuell fjädring runtom och enkel växling till 4-hjulsdrift när det behövs förenklar körningen.
124.900,00 kr

Arctic Cat 700 LTD

700 LTD är en stark maskin med extra allt! Den är utrustad med den nya servostyrningen som gör att du utan ansträngning väljer rätt väg när terrängen är svårframkomlig. Den precisa anpassningen av servon gör det lättare att kontrollera maskinen samtidigt som hela körkänslan finns kvar. Sedan har den heavy duty bumpers som både skyddar maskinen och ger den ett riktigt häftigt utseende. Som om inte det vore nog får du även aluminiumfälgar och snygg Viper Blå metallicfärg.
124.900,00 kr

Arctic Cat 700 S

Med 700 S får du en atv som är perfekt anpassade till din körning. Det här är en stark maskin med vätskekylda 4-taktsmotorer som bara väntar på att få börja jobba. Ride-in fjädringen fullkomligt sväljer markens ojämnheter, men trots den lägre körställningen har du fortfarande hela 11” markfrigång. Modellen har elektronisk bränsleinsprutning för att ytterligare öka prestandan samt marknadens bästa kraftöverföring: Duramtic CVT automatväxellåda. Du växlar enkelt mellan 2- och 4-hjulsdrift med ett knapptryck. Nytt för i år är att reglaget sitter på höger sida av styret. 700 S är utrustad med den nya servostyrningen, du väljer utan ansträngning rätt väg när terrängen är svårframkomlig. Den precisa anpassningen av servon gör det lättare att kontrollera maskinen samtidigt som hela körkänslan finns kvar.
115.900,00 kr

Arctic Cat 550 LTD

550 LTD är en stark maskin med extra allt! Den är utrustad med den nya servostyrningen som gör att du utan ansträngning väljer rätt väg när terrängen är svårframkomlig. Den precisa anpassningen av servon gör det lättare att kontrollera maskinen samtidigt som hela körkänslan finns kvar. Sedan har den heavy duty bumpers som både skyddar maskinen och ger den ett riktigt häftigt utseende. Som om inte det vore nog får du även aluminiumfälgar och häftig Tungsten metallicfärg.
112.900,00 kr

Arctic Cat 550 S

Med 550 S får du en atv som är perfekt anpassade till din körning. Det här är en stark maskin med vätskekylda 4-taktsmotorer som bara väntar på att få börja jobba. Ride-in fjädringen fullkomligt sväljer markens ojämnheter, men trots den lägre körställningen har du fortfarande hela 11” markfrigång. Modellen har elektronisk bränsleinsprutning för att ytterligare öka prestandan samt marknadens bästa kraftöverföring: Duramtic CVT automatväxellåda. Du växlar enkelt mellan 2- och 4-hjulsdrift med ett knapptryck. Nytt för i år är att reglaget sitter på höger sida av styret.
105.900,00 kr

Arctic Cat 450

Med 450 får du en atv som är perfekt anpassade till din körning. Det här är en stark maskin med vätskekylda 4-taktsmotorer som bara väntar på att få börja jobba. Ride-in fjädringen fullkomligt sväljer markens ojämnheter, men trots den lägre körställningen har du fortfarande hela 11” markfrigång. Modellen har elektronisk bränsleinsprutning för att ytterligare öka prestandan samt marknadens bästa kraftöverföring: Duramtic CVT automatväxellåda. Du växlar enkelt mellan 2- och 4-hjulsdrift med ett knapptryck. Nytt för i år är att reglaget sitter på höger sida av styret.
89.900,00 kr

Arctic Cat 366 4X4

SMIDIG, LÄTTKÖRD & MYCKET PRISVÄRD Med 366 4x4 Auto är det fullt möjligt att roa sig kungligt till ett vettigt pris. Och vem vill inte ha kul? Vår 366:a tar sig fram som en riktig spårhund; det är en pigg, lättstyrd och otroligt rolig maskin som övertygar mer för varje körning. Den tassar fram där andra kör fast, men är samtidigt stark när det gäller. Det här är en riktig prestandamodell, en 366cc fyrtaktare med överliggande kamaxel och fyra ventiler per cylinder. Den individuella A-armsfjädringen med justerbara dämpare ger dig 7” fjädringsväg fram och bak.
79.900,00 kr

Arctic Cat 90

90 SE 2x4 ser på pricken ut som pappas fyrhjuling! Med den här pålitliga kompisen kommer dina barn att ha hur kul som helst! Modellen är utrustad med elstart, automatväxel och strålkastare. Fyrtaktsmotorn ger tystare körning. Du kan lugnt låta familjens yngre entusiaster lära sig körningens grunder under säkra och roliga former.
29.900,00 kr