IncludingTax
SEK
Svenska
Stäng
Sök
Bild för kategori Gardentools

Elhandverktyg

3 Items in Rutnät 4 Items in Rutnät Lista

Toro 60V Batteri (4.0 Ah)

Toros Flex-Force Power System™ på 60 V* är det kraftfullaste batteriet i sin klass. Så är det bara. Det är det enda batteri du behöver för att klara av allt utan att offra något. Det är försett med den ultimata innovationen med vår ”3P”-konfigurerade stapling för tredubbel effekt, högre maximal prestanda och förmågan att belasta verktygen hårdare och längre. Det är tillräckligt flexibelt för att fungera med ett helt sortiment oslagbara Toro-verktyg från handtrimmers och kantklippare till sortimentets monstermaskiner. Från verktyg till verktyg till verktyg, klart, klart, klart. Det ger 60 volt för allt du vill att ett batteri ska klara av: Enklare. Snabbare. Tystare. Inga sladdar. Inga besvär. Inget trassel. I stort sett Inget underhåll. Det är kraft utan kompromisser. L216-batteriet är kompatibelt med Toros samtliga 60 V Flex-Force Power System-verktyg. Batteriladdaren är kompatibel med Toros samtliga Flex-Force-verktyg (81850)
4.345,00 kr

Flex-Force Power System™-laddare 5 A MAX 60 V

Ta kontroll över trädgården med Toro Flex-Force Power System 60 V batteriladdare. Laddaren är kompatibel med Toros Flex-Force-verktyg och -batterier.
1.695,00 kr

Toro Sladdlös motorsåg 60V

Denna 60 V MAX*-motorsåg är idealisk för upprensning efter stormar, trädtrimning och kapning av stockar och låter dig jobba som ett riktigt proffs. Den högeffektiva, borstlösa DC-motorn Flex-Force Power System™ är helt avgasfri, ger med en reglerbar avtryckare kraft precis när du behöver det, och du kan hantera stora jobb med den långa drifttiden och svärdlängden på 41 cm. Det ergonomiska komforthandtaget minskar tröttheten i armarna. Svärdskydd medföljer. Och bäst av allt: 60-voltsbatteriet är kompatibelt med alla andra produkter i det batteridrivna sortimentet Flex-Force.
OBS! Batteri och laddare säljs separat.
3.895,00 kr

Toro 60V Batteri (6.0 Ah)

Toros Flex-Force Power System™ på 60 V* är det kraftfullaste batteriet i sin klass. Så är det bara. Det är det enda batteri du behöver för att klara av allt utan att offra något. Det är försett med den ultimata innovationen med vår ”3P”-konfigurerade stapling för tredubbel effekt, högre maximal prestanda och förmågan att belasta verktygen hårdare och längre. Det är tillräckligt flexibelt för att fungera med ett helt sortiment oslagbara Toro-verktyg från handtrimmers och kantklippare till sortimentets monstermaskiner. Från verktyg till verktyg till verktyg, klart, klart, klart. Det ger 60 volt för allt du vill att ett batteri ska klara av: Enklare. Snabbare. Tystare. Inga sladdar. Inga besvär. Inget trassel. I stort sett Inget underhåll. Det är kraft utan kompromisser. L324-batteriet är kompatibelt med Toros samtliga 60 V Flex-Force Power System-verktyg. Batteriladdaren är kompatibel med Toros samtliga Flex-Force-verktyg (81860)
5.125,00 kr

Toro Sladdlös häcksax

OBS! Batteri köpes separat!

Det dubbelverkande klippsystemets korsande, saxliknande blad på denna 60 V häcktrimmer ger en exakt trimning samtidigt som vibrationerna minskas. Det ergonomiska komforthandtaget gör arbetet ännu enklare. Du kan dessutom rotera handtaget med en knapptryckning för enkel och komfortabel vertikal trimning.

Den högeffektiva, borstlösa DC-motorn Flex-Force Power System™ är helt avgasfri, ger med en reglerbar avtryckare kraft precis när du behöver det, och du får god räckvidd med svärdlängden på 61 cm. Svärdskydd medföljer.

Och bäst av allt: 60-voltsbatteriet är kompatibelt med alla andra produkter i det batteridrivna sortimentet Flex-Force. Batteri och laddare säljs separat.
2.195,00 kr

Toro Laddare för litiumjonbatterier 2amp

Laddar batterierna Toro Flex-Force L135, L324 och L405 Ljusindikatorer som anger laddnings- och batteristatus; bords- eller väggmonteringsalternativ; medföljer som standard med Flex-Force-verktyg (medföljer ej endast verktyg)

Fungerar med samtliga Toro Flex-Force-verktyg
Ingångsspänning: 100–240 VAC; 50/60 Hz
999,00 kr

Toro 60V Batteri (2.5 Ah)

Ta kontroll över trädgården med Toro Flex-Force Power System 60-volts litiumjonbatteri L135. Dra nytta av maximal kraft, prestanda och körtid från den smarta batterimjukvaran. Flex-Force Power System optimerar automatiskt det utbytbara batteriets prestanda för varje produkt/applikation så att du alltid får ut mesta möjliga av din upplevelse.

L135-batteriet är kompatibelt med Toros samtliga 60-volts Flex-Force Power System-verktyg. Batteriladdaren är kompatibel med Toros samtliga Flex-Force-verktyg (81802)
1.995,00 kr 2.295,00 kr

Toro Sladdlös lövblås

OBS! Batteri medföljer ej, tanken är att om du har eller köper en Toro elklippare så använder du samma batteri till denna!

Är du trött på att kratta löv eller att behöva hålla koll på lövblåsarens sladd? Ta enkelt hand om stora mängder löv oavsett var du är i trädgården. Inte ens blöta, tunga löv är något problem. Den här blåsaren är så enkel att använda att du kan använda den året runt – blås undan gräsklipp efter att du klippt gräsmattan, skräp på uppfarten efter det senaste ovädret eller damm från garaget.
2.195,00 kr

Toro Sladdlös trimmer

OBS! Batteri medföljer ej, tanken är att om du har eller köper en Toro elklippare så använder du samma batteri till denna!

Välj din prestanda. För snabb rensning eller klippning av långt, besvärligt gräs, anpassa prestandan efter uppgiften genom att justera trådstorleken och klipplängden. Optimera körtiden eller prestandan genom att justera trådstorleken (2 eller 2,4 mm) och/eller klipplängden (35,6–40,6 cm). Se figuren för körtider. Byt ut din tråd på nolltid. Inga spolar! Snabbt och enkelt, bara att sätta i tråden och rotera skivan. Räkna med överlägsen tålighet och prestanda. Trimmern är gjord för de tuffa jobben med mer motorvarvtal och ett direktdrivet huvud av gjutet aluminium.
Gör uppgifterna enklare med extra kraft, körtid och livslängd. Högpresterande borstlös DC-motor med mindre friktion, mindre underhåll och mindre slitage än en borstförsedd motor.
2.495,00 kr