IncludingTax
SEK
Norsk
Stäng
You have no items in your shopping cart.
Search
Picture for category Terhi

Terhi

Välj kategori...

Terhi är berömd för sin ovillkorliga säkerhet eftersom Terhibåtarna i praktiken är osänkbara. Tehri båtar flyter fastän den sågas mitt itu! Säkerheten baseras på en avanserad tillverkningsprocess.

Alla Terhibåtars innre och yttre skal tillverkas i ABS Termoplast som är kraftig, slagfast och väderbeständig. Mellanrummet i de vakiumformade skalen fylls med ickeabsorberande polyuretanskum som fäster vid både det inre och yttre skalet. Slutresultaten ger ett vridstyvt, tystgående och stark konstruktion.

Terhibåtarna uppfyller myndigheternas alla tekniska krav på småbåtar. Varje båt genomgår ochså en noggrann intern kvalitetsgranskning.

Vi är återförsäljare av Terhi plastbåtar i Umeå. Vi rekomenderar Suzuki utombordare till dessa båtar. Vill du veta mer om Terhibåtarna tveka inte att besöka oss på Mätarvägen 5, UMEÅ. VÄLKOMMNA!

Reservdelar till Terhi

3 Items in Grid 4 Items in Grid List

Terhi 450 C

År 2019 tillför vi tre stycken båtmodeller till Terhis modellprogram. Dessa tre modeller har identistka skrov, men pulpetlösningarna varierar. Terhi 450 C är utrustad med en sidopulpet, och den passar speciellt som förbindelse- och transportbåt, men fungerar också väldigt bra till att lyfta och lägga nät, till kortare dagsutflykter samt för fritidsfiske. Dess robusta konstruktion och stabila skrov gör den även lämpad för familjens yngre skeppare. Båten är utrustad med bl.a. regnvattendränering, vilket betyder att båten kan lämnas i hemmabryggan med bottenpluggen borttagen, då regnvattnet har en naturlig utväg - vattennivån inuti båten hålls på samma nivå som utanför båten. Terhi 450 C -modellen är baserad på Terhi 445 C -modellens skrov, men i 450 C är akterpegeln extra förstärkt för att klara av en upp till 40 hk:s utombordare. Den högre motoreffekten gynnar speciellt då båten körs tungt lastad eller då oftast 3-5 personer åker i båten. Den större motorn förenklar även stigning i plan, dock beroende på båtens belastning. Interiören, som blivit bekant från Terhi 445-modellerna, är densamma även i 450 C-modellen; båten har en smart, uppfällbar mittoft, fyra låsbara förvaringsutrymmen samt en låsbar förvaringsplats även för årorna. Årorna ingår inte i båtens standardutrustning, men kan köpas som tillbehör. 450 C -modellen körs sittande på akterbänken, och styrpulpeten har placerats på styrbord sida. Styrpulpeten med vindruta och vindruteräcke ingår i båtens standardpris, men sido-, akter- och främre räcken köps separat. I fören kan enkelt installeras ett soldäck (tillbehör), som förstärkt även kan fungera som kastdäck. Förutom sido-, akter- och bogräcken finns på tillbehörslistan också bl.a. akterkapell, skyddshuva för styrpulpet, förvaringskapell, targabåge för fiske, givarstativ för akterspegelsgivare samt dynsats. Genom att utrusta din båt enligt egna önskemål och behov, gör du den lämpad just för dina egna syften. Liksom resten av Terhi-båtarna tillverkas även 450-modellerna av slagtålig ABS-plast, och de görs med en hållbar dubbelskalskonstruktion. Tomrummet mellan inre och yttre skrovet fylls med polyuretanskum som inte tar åt sig vatten. Denna så kallade Sandwich-konstruktion gör våra båtar särskilt robusta, trygga och hållbara - i praktiken är båtarna osänkbara. Det stelnade polyuretanskummet fungerar som flytkropp samtidigt som det hjälper till att dämpa skrovburna ljud. Som tecken på båtarnas unika, hållbara konstruktion beviljar vi en konsumentgaranti på hela 4 år.
52.990,00 kr

Terhi 450 CC

Nya Terhi 450 CC är en mångsidig motorbåt med mittpulpet, som passar såväl till stugförbindelser som till utfärder med familjen.

Tack vare mittpulpeten och interiörens layout lämpar sig båten naturligtvis även till olika typers fiske, från kast- och nätfiske till trolling. Modellen baseras på Terhi 445-modellen, som introducerades år 2014, med skillnad att 450 CC har en förstärkt akterspegel som möjliggör att en upp till 40 hk:s utombordare kan monteras bakpå.

Med denn högre motoreffekten presterar båten bättre och bärkapaciteten är större, samtidigt som den är enklare att lyfta i plan. Den uppfällbara mittoften, de fyra låsbara förvaringsutrymmena och den låsbara stuvplatsen för årorna som är bekanta från Terhi 445, förblir så som tidigare.

Styrpulpeten har i 450 CC flyttats till båtens mitt. Tack vare pulpetens placering är båten bättre balanserad då det är en person ombord, och den gör att det är bekvämt, lätt och framför allt tryggt att röra sig ombord på båten. Båtens batteri och huvudströmbrytare har placerats i pulpeten, vilket medför en förbättrad tyngdpunkt samt mer förvaringsplats under akterbänken. Under akterbänken finns plats för två separata bränsletankar.

Terhi 450 är tillverkad med en dubbelskrovskonstruktion som garanterar inte bara osänkbara båtar utan också ytterst tysta åkturer, även i hårdare sjögång. Mellan de två ABS-plastskroven sprutas ett polyuretanskum som inte tar åt sig vatten. Polyuretanskummet mellan ABS-skroven förstärker konstruktionen, ger vridstyvhet, fungerar som flytkropp samt dämpar skrovburna ljud.
49.990,00 kr

Spacers Terhi

Främre och bakre plasbricka för ruta
13,00 kr

Lanterna Terhi

544,00 kr

Terhi 475 BR

Terhi 475 BR som introducerades 2016 är den första Bow Rider-modellen i Terhis sortiment. Båten som är strax under 5 meter är utrustad med dubbla pulpeter. Dessa tillsammans med en mellandörr ger bra skydd för upp till fem vuxna. I cockpiten bakom pulpeterna finns två fristående komfortsäten samt en bred akterbänk. Förarens pulpet rymmer en GPS på 7" och i båda pulpeterna finns goda stuvutrymmen för småsaker. 475 BR:s köregenskaper är utomordentligt goda, och dess starka trippelskalkonstruktion gör båten ytterst trygg och helt och hållet osänkbar.
84.990,00 kr

Terhi Saiman

Terhi Saiman - populär roddbåt
18.990,00 kr

Bottenplugg / Dyvika Silver

med oring
149,00 kr

Repair material Terhi Fix, 300 g

Terhi Fix 300g
379,00 kr

Repair material Terhi Fix, 1kg

Terhi Fix 1 kg
823,00 kr

Terhi spray paint, grey 400 ml

Färg för att bättra på din Terhi båt eller måla efter lagning.
304,00 kr

Terhi spray paint, white 400 ml

Bättra på din terhi med originalfärg, eller måla efter du lagad med Terhifix
304,00 kr

Terhi tvättmedel

Rengöringsmedel för terhibåtar tillverkade i ABS plast.
253,00 kr

Rowlock socket, al.

Säljes per styck
76,00 kr

Årklykor Terhi

Dessa passar till dom flesta terhibåtar.
399,00 kr