IncludingTax
SEK
Svenska
Stäng
Sök

Suzuki V-strom 800 DE 2024

Tillverkare: Suzuki
Artikelnr: SUZ-24-VSTROM-DE-800
129.900,00 kr
Målsättningen med Suzukis nya V-STROM 800DE är väldigt enkel – att krydda din vardag med äventyrskänsla och körglädje. Oavsett om du ska ta en sväng på stan, lägga några sköna sladdar på favoritgrusvägen eller dra iväg på en campinghelg, så får du en kul och bekväm körupplevelse med den ultimata allroundhojen V-STROM 800DE.

Huvudegenskaper

– Suzukis nya kompakta parallelltwin på 776 kubik levererar massor av kontrollerbar kraft i ett jämnt flöde redan från låga varvtal, samtidigt som karaktären är rapp och varvvillig högre upp i registret.

– Det härliga ljudet och känslan från en motor med 270 graders vevaxel påminner om Suzukis populära V-twinnar, och nya balansaxlar minimerar vibrationer och bidrar till motorns lätta och kompakta format.

– Bekväma och stabila köregenskaper på ojämna underlag tack vare lång fjädringsväg (220 mm fram och bak), 21-tums framhjul och hög markfrigång (220 mm).

– Utmärkt räckvidd för touring med stor bränsletank på 20 liter.

– Hojen är utrustad med det avancerade elektronikpaketet Suzuki Intelligent Ride System (S.I.R.S.) som innehåller körlägesväljare, tvåvägsquickshifter, elektronisk gasreglering, antispinn med grusvägsläge och avstängbar bakhjuls-ABS för bättre kontroll på lösa underlag.

– Instrumentpanelen har en lättavläst 5-tums färgskärm som visar all nödvändig information.

– V-STROM 800DE är en ny modell med modern design, men det syns ändå att den tillhör V-STROM-familjen, till exempel på den klassiska Suzuki-näbben som sticker fram under strålkastaren.

Skriv din egen recension Stäng formulär
  • Du måste logga in/registrera dig för att kunna skriva recensioner
*
*
Dålig
Utmärkt