IncludingTax
SEK
Svenska
Stäng
Sök

Suzuki GSX-8S 2024

Tillverkare: Suzuki
Artikelnr: SUZ-24-GSX8S
99.900,00 kr
Funktionell skönhet möter futuristisk design och modern prestanda i ett nytt litet kraftpaket från Suzuki. GSX-8S är byggd från grunden som ett fräscht perspektiv på den klassiska nakna streetfightern, med den rätta effekten, körkänslan och komforten för att svara snabbt och exakt på dina kommandon och ge dig full kontroll. Och då har vi inte ens nämnt hur kul den är att köra.

– Suzukis nya kompakta parallelltwin på 776 kubik levererar massor av kontrollerbar kraft i ett jämnt flöde redan från låga varvtal, samtidigt som karaktären är rapp och varvvillig högre upp i registret.

– Det härliga ljudet och känslan från en motor med 270 graders vevaxel påminner om Suzukis populära V-twinnar i andra modeller.

– För första gången på en serietillverkad hoj sitter två balansaxlar 90 grader isär mot vevaxeln. Konstruktionen som kallas Suzuki Cross Balancer minimerar vibrationer och ger en jämn motorgång, plus att motorn kan göras lättare och kortare.

– I den futuristiska fronten sitter två sexkantiga LED-strålkastare staplade på höjden, med smala, längsgående LED-parkeringsljus snyggt infällda på båda sidor av den spetsiga strålkastarkåpan.

– Instrumentpanelen har en lättavläst 5-tums färgskärm som visar all nödvändig information.

– Hojen är utrustad med de senaste förarhjälpmedlen i elektronikpaketet Suzuki Intelligent Ride System (S.I.R.S.), som tvåvägsquickshifter, elektronisk gasreglering, antispinn, körlägesväljare, ABS, lågvarvsassistans och snabbstart.

– Med standardmonterad tvåvägsquickshifter växlar man både upp och ner utan att använda kopplingshandtaget. Växlingen känns lätt och distinkt och det hörs ett klickljud som bekräftar att den nya växeln är ordentligt ilagd.

– Den futuristiska och avskalade designen går igen över hela hojen, från den spetsiga strålkastarkåpan och de lika spetsiga, framåtsträvande kylarkåporna till den minimala bakändan och den korta ljuddämparen. Det är ett slimmat, sportigt och aggressivt intryck man får av GSX-8S.

Modellen finns i två fräscha och färgglada lackeringar plus en kaxig helsvart version.

Skriv din egen recension Stäng formulär
  • Du måste logga in/registrera dig för att kunna skriva recensioner
*
*
Dålig
Utmärkt