IncludingTax
SEK
Suomi
Stäng
You have no items in your shopping cart.
Search
Picture for category Spårsystem/GPS

Spårsystem/GPS

Navigatorer från Garmin samt spårsystem från Redknows

3 Items in Grid 4 Items in Grid List

Instrumentbräde fäste Montana

Den här satsen inkluderar fäste, maskinvara (AMPS-arm/kulformat uttag säljs separat) och kabel för ström-/ljud-/data.
595,00 kr

Fästeplatta Garmin Tread

Montera zūmo® % Tread på motorcykeln eller snöskotern med det här fästet som kan fästas på styret med en separat monteringssats eller i väska.
229,00 kr

Strömkabel Garmin zūmo® & Tread

Använd den här ström-/jordkabeln tillsammans med ett monteringsfäste (säljs separat) om du vill fästa zūmo® på motorcykeln eller Tread på din snöskoter.
459,00 kr

Garmin Tread GPS Basekit

Denna navigator och gjord för att monteras på terrängfordon. Förutom enheten behöver du även friluftskartan och ett fäste. (eventuellt även skoterledkartor om man vill använda den till snöskoter, dessa lägger vi in färdigt om så önskas mot självkostnadspris)
8.657,00 kr

GPS Installkit Arctic Cat & Yamaha

Monteras där gogglebagen sitter, kablage för laddning till Garmin Tread medföljer. Kopplas in vid cigarettuttaget. Denna passar bara maskiner med vertikal styrpost, har du en ZR så är artikelnummer på väska/fäste 8639-436.
1.821,00 kr

Friluftskartan PRO v6 Pro

Förbered dig inför ditt nästa härliga friluftsäventyr i Sverige. Den här produkten innehåller geografiska data från Lantmäteriet och är fulladdad med de funktioner du behöver för att komma dit du vill, oavsett om du vandrar, jagar eller klättrar.
1.799,00 kr