IncludingTax
SEK
Suomi
Stäng
You have no items in your shopping cart.
Search
Picture for category Snöslungor

Snöslungor

Snöslungor från TORO

Inför vintern 2018/2019 kommer ett helt nytt modellprogram från Toro. På 8 och 9 modellerna sitter ett nyutvecklat automatiskt styrsystem, dessa även med ny utkastare och led belysning som standard. På modellerna 9hk och uppåt sitter en ny 3 ledad utkastare vilket gör att du kan vinkla ner utkastet mer för att undvika att kasta all snö till grannen. Dessa modeller har även en ny designad matarskruv som gör att kastlängden är uppmot 20 meter.

Vi är återförsäljare av Toro slungor i UMEÅ, beställ på hemsidan och få din maskin hemskickad eller kika in i butiken. I priset ingår leveranskontroll dvs vi fyller olja och kollar att slungan funkar som den skall.

3 Items in Grid 4 Items in Grid List

TORO POWER MAX TRX HD 1432 OXHE

Ny, kraftfull och robust 2-stegs snöslunga med smidig hydrostatiskt drivsystem. Uttrustad med praktiska larvband vilket gör att du säkert och enkelt kan arbeta med snöröjning från exempelvis tak, i backiga och isiga förhållanden. Det 3-delade utkastarröret i stål manöverar du enkelt via joysticken och kastar snön dit du vill ha den. Elstart, handtagsvärmare, snövallsbrytare, anti-cloggingsstem, tiltbar i 4-steg och LED-belysning. Enkel och smidig att hantera trots sin vikt och storlek. En snöslunga som enkelt klarar av alla typer av snöröjning och väderförhållanden, passar utmärkt för yrkesfolket eller om du har stora snömängder som ska röjas.
62.635,00 kr

TORO Power Max 8.26 OAE

Toro Power Max 826 OAE är utrustad med en stark motor på 252 cc samt Quick Stick funktionen som du enkelt styr både kastlängd och riktning med. Även funktionen Automatic Steering – som frikopplar det inre hjulet automatiskt när du svänger vilket gör det enklare att hantera slungan under gång. Snökedjor, snövallsbrytare och ett praktiskt förvaringsöverdrag finns som tillval. Skillnaden mot lillebror 7.26 OE är det automatiska styrfunktionen samt ca 1hk mer effekt.
20.695,00 kr 22.995,00 kr

TORO SNOWMAX 724 ZXR CE

Hybridslunga, 1 stegsslunga med 2 stegs egenskaper Automatic Drive system vilket innebär att slungan anpassar sig efter din hastighet och frikopplar det inre hjulet vid svängar ,Extremt hög röjkapacitet ,Lämplig för hårda underlag ,Mycket användarvänlig
13.995,00 kr

TORO Power Max HD 10.28 OXHE

Kraftig snöslunga med en röjkapacitet på hela 1090 kilo snö per minut och kaslängd på upp till 20 meter. Utrustad med Power Steering-systemet (fingerstyrning), handtagsvärmare, LED-belysning, det praktiska ”enhandsgreppet” och den lättmanövrerade Quick Stick-funktionen. Kvalitetsslunga som klarar av att röja både genom isig skare och frusen, packad snö.
34.495,00 kr

TORO Power Max HD 9.28 OAE

Helt ny maskin för vintern 2018/2019! Automatisk styrning, högre utkastningshastighet samt 3-ledad utkastare vilket innebär att du kan välja om du vill skicka snön uppemot 20 meter bort eller lägga den precis brevid maskinen....
27.805,00 kr 30.895,00 kr