IncludingTax
SEK
Svenska
Stäng
Sök
Bild för kategori Snöslungor

Snöslungor

Snöslungor från TORO

Inför vintern 2018/2019 kommer ett helt nytt modellprogram från Toro. På 8 och 9 modellerna sitter ett nyutvecklat automatiskt styrsystem, dessa även med ny utkastare och led belysning som standard. På modellerna 9hk och uppåt sitter en ny 3 ledad utkastare vilket gör att du kan vinkla ner utkastet mer för att undvika att kasta all snö till grannen. Dessa modeller har även en ny designad matarskruv som gör att kastlängden är uppmot 20 meter.

Vi är återförsäljare av Toro slungor i UMEÅ, beställ på hemsidan och få din maskin hemskickad eller kika in i butiken. I priset ingår leveranskontroll dvs vi fyller olja och kollar att slungan funkar som den skall.

3 Items in Rutnät 4 Items in Rutnät Lista

TORO SNOWMAX 724 ZXR CE

Hybridslunga, 1 stegsslunga med 2 stegs egenskaper Automatic Drive system vilket innebär att slungan anpassar sig efter din hastighet och frikopplar det inre hjulet vid svängar ,Extremt hög röjkapacitet ,Lämplig för hårda underlag ,Mycket användarvänlig
13.995,00 kr

TORO Power Max HD 14.32 OXHE

Stor, större, störst! Nya Toro Power Max HD 1432 OXHE är den största i Toros HD-serie. En högpresetande snöslunga som flyttar snön dit du vill ha den. Röjbredd på 81cm och kapacitet på hela 1443 kilo snö per minut samt en kastlängd på upp till nästan 20 meter! Utrustad med Power Steering-systemet (fingerstyrning), LED-belysning och handtagsvärmare är standard. Utrustad med det praktiska ”enhandsgreppet” och den lättmanövrerade Quick Stick-funktionen. Förstklassig snöslunga för riktigt tuffa vinterförhållanden och stora snömängder!
36.995,00 kr

TORO Power Max HD 10.28 OXHE

Kraftig snöslunga med en röjkapacitet på hela 1090 kilo snö per minut och kaslängd på upp till 20 meter. Utrustad med Power Steering-systemet (fingerstyrning), handtagsvärmare, LED-belysning, det praktiska ”enhandsgreppet” och den lättmanövrerade Quick Stick-funktionen. Kvalitetsslunga som klarar av att röja både genom isig skare och frusen, packad snö.
29.495,00 kr

TORO Power Max HD 9.28 OAE

Helt ny maskin för vintern 2018/2019! Automatisk styrning, högre utkastningshastighet samt 3-ledad utkastare vilket innebär att du kan välja om du vill skicka snön uppemot 20 meter bort eller lägga den precis brevid maskinen....
25.995,00 kr

TORO Power Max 8.26 OAE

Toro Power Max 826 OAE är utrustad med en stark motor på 252 cc samt Quick Stick funktionen som du enkelt styr både kastlängd och riktning med. Även funktionen Automatic Steering – som frikopplar det inre hjulet automatiskt när du svänger vilket gör det enklare att hantera slungan under gång. Snökedjor, snövallsbrytare och ett praktiskt förvaringsöverdrag finns som tillval. Skillnaden mot lillebror 7.26 OE är det automatiska styrfunktionen samt ca 1hk mer effekt.
19.995,00 kr