IncludingTax
SEK
Svenska
Stäng
Sök
Bild för kategori Skor

Skor

3 Items in Rutnät 4 Items in Rutnät Lista

Skor Polyver Winter Junior

Polyver barnsko, lämplig för snöskoter & fritidsbruk. Varmt isolerad sula och all tillverkning sker i Sverige.
699,00 kr 790,00 kr

509 Raid Boa Boot

509 Raid Boa® Boot är utvecklad under långa dagar under de kallaste förhållandena. Från yttersulan till den vattentäta och isolerade överdelen ger den den optimala balansen mellan flex, stöd, värme och komfort, tillsammans med maximal hållbarhet där det behövs mest. Med det dubbla Boa®-systemet kan du finjustera den övre och nedre delen av skon för att få dem att sitta som du vill med en enkel rattvridning
2.995,00 kr 3.300,00 kr

Sko Scott SNB R/T

Skoterkänga från Scott med urtagbar innersko och membran
2.295,00 kr 2.499,00 kr

Sko Scott SNB X-TRAX EVO

Den nya SCOTT X-Trax Evo SMB-kängan är en lätt och snygg känga designad för att fungera under alla förhållanden. Ett BOA® Fit-system erbjuder blixtsnabb av och påtagning samt överlägset stöd. Det vattentäta och andningsbara DRYOsphere-membranet håller dina fötter torra, medan 3M ™ Thinsulate ™ -isolering håller dem varma oavsett kyla och snödjup. Med andra fantastiska funktioner som en lågprofil, fast foder, Full-Flex gjuten tunga, ErgoLogic innersula och en SCOTT Ice Grip-sula för maximalt fäste, kommer X-Trax Evo-stövel laddad med teknik.
2.995,00 kr

Skor Polyver Original Låg

Populär vintersko och lämplig för snöskoterkörning
999,00 kr 1.099,00 kr

Sko Scott SMB Black

Skoterkänga från Scott med urtagbar innersko och membran
2.599,00 kr

Sko Scott SNB X-TRAX EVO Dam

Den nya dam modeller på skoterkänga heter X-Trax Evo och är en lätt och snygg känga designad för att fungera under alla förhållanden. Ett BOA® Fit-system erbjuder blixtsnabb av och påtagning samt överlägset stöd. Det vattentäta och andningsbara DRYOsphere-membranet håller dina fötter torra, medan 3M ™ Thinsulate ™ -isolering håller dem varma oavsett kyla och snödjup. Med andra fantastiska funktioner som en lågprofil, fast foder, Full-Flex gjuten tunga, ErgoLogic innersula och en SCOTT Ice Grip-sula för maximalt fäste, kommer X-Trax Evo-stövel laddad med teknik.
2.995,00 kr

Skor Polyver Original

Polyver original, lämplig för snöskoter & fritidsbruk. Varmt isolerad sula. Tillverkad i Pilgrimstad
995,00 kr 1.099,00 kr

Skor Polyver Premium safety

Stålhätta inbyggd i polyurethanen. Skyddar mot tryck och påverkan motsvarande 200 joule (dvs. en 20kg last som faller från 1m) och från att krossas med kraft upp till 1500kg. De perfekta arbetsstövlarna med stålhätta för att hålla dina fötter säkrade, torra och varma på jobbet. Tillverkad i Pilgrimstad
1.399,00 kr

Skor Sno Pro Oktane

Ett parti med stora skoterskor:) Har fått in storlek 48 & 50
499,00 kr 1.495,00 kr

Tobe Cordus Boot

Cordus Boots enda mål är att hålla dina fötter helt varma, torra, säkra och bekväma under varje resa. Denna exceptionella snöskoterstövel har Sympatex® Moisture-Tech-membranet inbyggt så att dina fötter alltid är 100% torra.

Boa® Fit System med dubbla zoner använder Boas starkaste, mest slitstarka SS2-spets för exceptionell tillförlitlighet. Med bara några varv från Boa®-spiralen erbjuder Cordus Boot en anpassningsbar passform för varje åkare.
Cordus Boot är bäst lämpad för medel- till bred fotprofiler. Använd gärna Cordus Boot med en Woolpower Merino Strumpa passande för att garantera oöverträffad värme, fukttransporterande prestanda och komfort.
3.895,00 kr

Tobe Nimbus Boot

Nimbus Boot är en topp-of-the-line backcountry snöskoterstövel. Denna premium snöskoterstövel använder 1200 gram isolering och Sympatex® Moisture-Tech-membranet för enastående vattentätning och värme.
4.295,00 kr

Snöskor Sno Pro

Rör dig som snömannen! Universalsnösko för alla tillfällen. Ledad snörning av snoboard typ. Mycket lätt med bra bärighet.
1.195,00 kr

Sko Scott SNB R/T Pink

Skoterkänga från Scott med urtagbar innersko och membran
2.295,00 kr 2.499,00 kr