IncludingTax
SEK
Svenska
Stäng
Sök

Om oss


Startar Jesper och Peter Mera Fritid Sverige AB och det första varumärket i sortimentet var då Arctic Cat snöskotrar samt fyrhjulingar. Samma år blev vi även återförsäljare av Tiki treiler släpvagnar.


Var året då vi även börjar att sälja CF Moto fyrhjulingar. CF som var relativt nytt märke för svenska marknaden då, har därefter tagit stora kliv försäljningsmässigt och varit Sveriges mest sålda fyrhjuling många år i rad. Vi har sedan starten sålt hundratals nya CF maskiner.


I augusti detta år lanserar plattformen för den webshop vi använder idag. Tidigare detta år blir vi återförsäljare av Terhi & Silver båtar samt världens bästa båtmotor, nämligen Suzuki! Noliamässan detta år kommer vi i kontakt med Toro's produkter och gör klart med dem för att börja sälja gräsklippare och snöslungor.


Vi utökar sortimentet med Suzuki och MV Agusta motorcyklar (MV säljer vi inte idag). Detta är året då vattenskotrar är som hetast på tapeten och på marinsidan börjar vi sälja Kawasaki's modellprogramm av Jetski.

Här börjar vi i liten skala även med motocross och endurohojar från Kawasaki.


Stort miljötänk i fokus, både bland våra leverantörer och kunder. Vi börjar sälja Super Soco elmopeder och försäljningsmässigt ökar dessa varje år.


Vi öppnar vår andra butik den 2 september i Luleå på Storheden. Där kommer vi att representera Arctic Cat och CFMOTO

Stor del idag av reservdels- och tillbehörsförsäljningen går via hemsidan och skickas på postorder inom Sverige men även till Norge och Finland. Några av våra varumärken på fordon som vi säljer är Suzuki, Kawasaki, Arctic Cat, CF Moto, Tiki Treiler, Toro, samt Silver och Terhi båtar.

Företagsuppgifter:
Mera Fritid Sverige AB
Mätarvägen 5
901 33  UMEÅ
090-2059300
info[at]merafritid.se
Orgnr: 556490-1345