IncludingTax
SEK
Svenska
Stäng
Sök

Hjälm AMOQ Meteor Blackout

Tillverkare: AMOQ
Artikelnr: 645-22160100-0
1.499,00 kr
Har hittar du kanske marknadens mest prisvärda hjälm. AMOQ Meteor är en extremt mångsidig och skön hjälm som fungerar lika bra till såväl motocross- som snöskoterkörning. Det snyggt utformade skalet av plast bidrar till en låg vikt, men utan att tumma det minsta på säkerheten. Inredningen är självklart urtagbar och kan med enkelhet tvättas i tvättmaskinen. Vi är helt övertygade om att AMOQ Meteor inte kommer göra dig besviken!
*
+ -

- Extremt prisvärd

- Vikt: 1260g +/- 50g

- Mycket bra ventilation

- Skal av termoplast (ABS)

- Spänne: Dubbla D-ringar

- Godkänd enligt ECE 22.05

- Urtagbar och tvättbar inredning

Skriv din egen recension Stäng formulär
  • Du måste logga in/registrera dig för att kunna skriva recensioner
*
*
Dålig
Utmärkt
Produkttaggar
Kunder som köpte denna köpte också

Backklack Variator Arctic Cat 2012-15

Backklackar som sitter i sekundär (bakre) variator, säljes styck. Dessa sitter monterade på den fasta variatorskivan och hör du ett onormalt ljud när du skall lägga in backen på din Arctic snöskoter är det oftast dessa som har gått sönder. Rekommenderas att byta båda samtidigt. För att byta klackarna lossar du variatorn och sedan kommer man åt från baksidan av variatorn att lossa på skruven som håller klacken.
86,00 kr

Bussning teleskop vänster

Vänster bussnings halva för teleskopstyre / styrstolpe till Arctic Cat Crossfire, XF & M modeller
41,00 kr

Bussning teleskop höger

Höger halva
41,00 kr

SCREEN,INTAKE-INJ MOLD-RH

Meshgaller för luftintag höger sida till alla Arctic 2012-17 2-takt
360,00 kr

Monosuit AMOQ Void yellow

AMOQ Void är den ultimata skoteroverallen för dig som vill ha mycket för pengarna. En perfekt instegsoverall för såväl den inbitne ledåkaren som den adrenalinjagande lössnöåkaren. Den ofodrade skalkonstruktionen möjliggör att du själv kan anpassa klädseln efter dagens utomhustemperatur, vilket i sin tur ger ett mångsidigare plagg som kan användas under en större del av säsongen. De lårhöga dragkedjorna längs benen underlättar på- och avtagning av dina skoterkängor, samtidigt som de även kan agera ventilation om de öppnas uppifrån. AMOQ Void är inte bäst på något, men riktigt bra på allt. Detta gör den till ett av de mest prisvärda alternativen som finns på marknaden för skoteroveraller i dagsläget.
2.999,00 kr