IncludingTax
SEK
Norsk
Stäng
You have no items in your shopping cart.
Search
Picture for category Gräsklippare

Gräsklippare

I denna kategori hittar du gräsklippare från Toro som väljs av proffsen för sin höga kvalitet och driftsäkerhetoch är ett utmärkt val för dig som söker det bästa. Säkert har du sett de stora, röda gräsklipparna på golfbanor och fotbollsplaner världen över. Den avancerade tekniken ligger också till grund för Toros modellprogram av mindre åkgräsklippare, trädgårdstraktorer och gågräsklippare. Med en kvalitetsgräsklippare från Toro håller du gräset grönare på din sida.

3 Items in Grid 4 Items in Grid List

Toro 55 Elgräsklippare

Nyhet från Toro inför 2020. Elektrisk gräsklippare inklusive batteri och laddare. Klipper upp till 1300kvm.
10.995,00 kr

Toro 46 cm

Ny, nätt och enkel klippare från Toro med 46 cm klippbredd. Välj mellan att recycla gräsklippet direkt eller att samla upp i den rymliga 60 liters textiluppsamlaren. Slitstark stålkåpa. Smidig och lättanvänd 1-punkts- inställnig för klipphöjden. Fällbart styre och självklart utrustad med Toros praktiska snabbrengöringskoppling.
4.495,00 kr 4.995,00 kr

Toro Recycler 48 AD

Toro Recycler 48 AD
Snygg, modern design och en motor med sex starka hästkrafter. Enkel spakomställning mellan klippsystemen. Smidig klipphöjdsinställning som gör att du alltid kan klippa gräset i rätt höjd. Stålkåpa. Utrustad med Automatic Drive som gör att gräsklipparen går i takt med dig både i uppförs- och nedförsbackar. Bekvämt, greppvänliga komforthandtaget som enkelt går att justera.
5.795,00 kr 6.795,00 kr

Toro Recycler 48 AD ES

Toro Recycler 48 AD ES
Utrustad på samma sätt som Toro Recycler 48 AD, men försedd med elstart. Den praktiska spakomställningen mellan klippsystemen sitter lättåtkomligt på klipparen, vilket göra att du enkelt kan skifta under gång.
7.795,00 kr

Toro Recycler 55 AD

Toro Recycler 55 AD
Toros populäraste gräsklippare genom tiderna! Tre klippsystem (Recycler®, uppsamling och sidoutkast), stålkåpa, 55 cm klippbredd och förstås Automatic Drive, som gör att gräsklipparen går i takt med dig. Finns även med elstart. Dessutom utrustad med snabbrengöringsanslutning. Spak för enkel omkoppling mellan recycler/uppsamling.
6.495,00 kr 6.995,00 kr

Toro Super Recycler 53 AD

Toro Super Recycler 53 AD
Klipper du ofta? Är du noggrann? Då ska du välja en av Toros mest eftertraktade klippare –Toro Super Recycler 53. Tilltagen klippbredd och en klippteknik som få kommer i närheten av. Karaktäristisk Toro-klippare med Super Recycler, Automatic Drive och 65 liters uppsamlare. Aluminiumkåpan garanterar lång livslängd.
8.095,00 kr

Toro Timecutter ZS 4200 T

Med de lättmanövrerade spakarna svänger du enkelt runt träd, planteringar och grusgångar med exakt precision. Toro TimeCutter 4200 T är en liten, smidig spakstyrd klippare med 24 friska hästkrafter. Utrustad med 107 cm klippdäck, 2-cylindrig motor från Toro samt recycler och sidoutkast och den praktiska snabbrengöringsanslutningen. Toro TimeCutter är dessutom utrustad med en bekväm förarstol med högt ryggstöd och armstöd, elektrisk inkoppling av klippenheten, justerbar klipphöjd från förarplatsen, mugghållare och dragögla och SmartSpeed.
49.995,00 kr

Toro Timemaster 76cm

Toro TimeMaster
Helt ny proffsklippare med 76 cm klippbredd! Tack vare det breda klippdäcket kan du snabbt och enkelt hantera stora gräsområden och reducera klipptiden med ca 40%. Dual-Force™-klippsystemet med dubbla knivar och Toro Atomic-knivar klipper gräset mycket fint vilket ger en överlägsen klippkvalitet och en frisk och frodig gräsmatta. Effektiv klippare som passar lika bra för yrkesfolket som till dig med lite större gräsmatta.
16.995,00 kr