IncludingTax
SEK
Norsk
Stäng
You have no items in your shopping cart.
Search

HPI

Spänningen är vad det handlar om - HPI rc bilar och lastbilar är kända för sin enastående hållbarhet och hög kvalitet, men mest av allt de är kul! HPI produkter uppskattas av hobbyister i alla åldrar, från nybörjare till entusiaster, med ett öga för något speciellt.

Det hela började 1986: med en minimal investering och en hel del hårt arbete Tatsuro Watanabe började Hobby Products International i södra Kalifornien. Den initiala produktutbudet var biltillbehör såsom grafit delar, hjul och motorer. De Uno motorer vunnit ännu en VM-titeln 1987, som visar att företaget har vad som krävs för att konkurrera med de "stora pojkarna"! Denna tidiga framgångar tillät HPI växa sortimentet snabbt och så småningom släppa den första bilsatsen designad av HPI, Super F1.

Detta var också den tid då HPI anställt två av de mest inflytelserika RC bil designers, detta bidrog till enastående kreativitet som även lever kvar i nuvarande designteam. Härifrån gick det fort - Stora kit releaser kom snabbt och HPI skiftande fokus från att vara ett tillbehörsföretag till att bli ett av de mest produktiva radiostyrdabil design och tillverkande företag.