IncludingTax
SEK
Svenska
Stäng
Sök

Garmin GPSMAP® 922xs med CHIRP Sonar

Vi ber om ursäkt! Den här produkten är inte tillgänglig längre.

Tillverkare: Garmin
Artikelnr: 010-01739-02
16.999,00 kr
Få en avancerad navigeringslösning med den här kompakta GPSMAP 922xs-kombinationen med 9-tums pekskärm. Innehåller trådlösa anslutningsfunktioner för Garmins mobilappar, stöd för NMEA 2000 och funktioner för Garmins marina nätverk för radar och Panoptix ekolod, bland annat Panoptix FrontVü för att undvika kollisioner. Den har även inbyggt Garmin CHIRP- och CHIRP ClearVü-ekolod.
+ -

Plotter/ekolod-kombination med 9-tums pekskärm

  • Högupplöst 9-tums intuitiv pekskärm
  • Stöd för NMEA 2000® och NMEA 0183 för nätverksanslutning, bland annat autopiloter, digital switching, väder, FUSION-Link, VHF, AIS och mycket mer
  • Stöd för Garmins marina nätverk för att dela ekolod, bland annat Panoptix™, sjökort, användardata, radar och IP-kameror mellan flera enheter
  • Stöd för valfria BlueChart® g2 Vision ® HD-sjökort för automatisk guidning och andra förstklassiga navigeringsfunktioner¹

    

Garmins marina nätverk och stöd för NMEA 2000

Tack vare full nätverkskapacitet kan du få fler funktioner för din båt. Med stöd för Garmins marina nätverk kan du dela ekolod, bland annat Panoptix, sjökort, användardata samt radar och IP-kameror från Garmin mellan flera enheter. Dessutom finns NMEA 2000- och NMEA 0183-stöd för anslutning, bland annat autopiloter, digital switching, väder, FUSION-Link, VHF, AIS och andra sensorer.

    

Inbyggd ANT®-anslutning

Få inbyggd trådlös ANT-anslutning till den marina klockan quatix®, Garmin Nautix™ virtuell display, trådlös gWind™ 2-givare, instrumentet GNX™ Wind och trådlösa fjärrkontroller.

Inbyggda ekolodsfunktioner

Du får tillgång till riktigt fantastiska ekolodsfunktioner. Allt du lägger till är givare. Levereras med inbyggt Garmin 1 kW CHIRP-ekolod och CHIRP ClearVü-ekolod. Den hanterar även Panoptix, förstklassiga ekolodsmoduler från Garmin och ett brett utbud av givare (säljs separat).

Nätverkskombinationer kan dela data från internt ekolod med andra enheter i nätverket. Du kan också välja vilken information som ska överlagras på ekolodsskärmen, till exempel radar, aktuell tid eller GPS-hastighet.

Kurs och position uppdateras 10 gånger per sekund

Snabb och följsam inbyggd 10 Hz GPS- och GLONASS-mottagare uppdaterar din position och kurs 10 gånger per sekund för att göra rörelsen på skärmen mer sammanhängande. Det går snabbt och enkelt att spara upp till 5 000 waypoints och att hitta tillbaka till dem.

Uppgradera till våra bästa sjökort

BlueChart g3 kustsjökort ger dig oöverträffad täckning och fantastisk detaljrikedom när du är ute på sjön. De har branschledande täckning och skärpa med inbyggt innehåll från Garmin och Navionics ®. Sjökorten använder också önskat djup och fri höjd för att enkelt beräkna föreslagna rutter med Automatisk väglednings-1 teknik. Fiskekorten har konturer på 1 fot för bättre detaljrikedom och en mer korrekt bild av bottenstrukturen. Med de lättanvända funktionerna som djupområdesskuggning och skuggning för grunt vatten kan du visa måldjup och undvika grundstötning.

    

Skapa egna HD-kartor med Quickdraw Contours

Skapa anpassade HD-fiskekartor på skärmen med 30 cm-konturer. Anpassa dem efter dina behov. Kartorna är dina – du äger dem. Behåll dina data för dig själv eller dela dem med Quickdraw-gruppen på Garmin Connect™.

Inbyggda SailAssist-funktioner

För att du ska få vindmaximerande konkurrensfördelar har din plotter en sida för vägledning före tävling som visar din virtuella startlinje tillsammans med datafält som visar laylines, tid att bränna före start och en tävlingstimer som kan synkronisera mellan alla Garmin GPS-produkter i ditt nätverk. Dessutom ingår seglingsfunktioner som förbättrad vindros, kurs- och kurs över grund-linjer, bäring och avdrift, uppgifter om faktisk och skenbar vind med mera.

    

Överföringar av GPX-waypoints

Om du har waypoints, leder eller ofta använda rutter sparade på en annan tillverkares GPS-produkt – eller på en handburen Garmin-enhet – är det enkelt att överföra de objekten till din nya Garmin-plotter via programvaruformateringen GPX som är branschstandard.

Den ultimata appen för ett uppkopplat båtliv

Med den kostnadsfria allt-i-ett-appen ActiveCaptain™ har du kontroll över din marina upplevelse i stort sett var du än är. Den skapar en enkel och samtidigt kraftfull anslutning mellan en kompatibel mobil enhet och din Garmin-plotter, sjökort och båtgruppen. Var du än befinner dig får du obegränsad tillgång till din kartografi, möjlighet att köpa nya kartor och sjökort samt åtkomst till gruppen Garmin Quickdraw™ Contours. Fortsätt att vara uppkopplad med smartaviseringar på plotterskärmen. Du kan även planera en resa eller förfiska i en sjö och ActiveCaptain synkroniserar automatiskt med plottern. Ta emot aviseringar om uppdateringar av programvaran och bestäm när du vill ladda ned dem på din enhet.

Text & bild från Garmin.com

Skriv din egen recension Stäng formulär
  • Du måste logga in/registrera dig för att kunna skriva recensioner
*
*
Dålig
Utmärkt